Wat we doen

   

  AHWERK

  Wij zijn een full-service contentbureau en helpen bedrijven bij het formuleren van een contentstrategie, het inrichten van een effectieve contentorganisatie en de juiste contentprocessen, wij maken content en wij brengen die content bij de doelgroep.

  Contentstrategie

  Effectieve content, is content die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. ContentChefs vertaalt die bedrijfsdoelstellingen naar slimme contentdoelstellingen, brengt stakeholders, klanten en partners in kaart en formuleert een effectieve contenstrategie waarmee je het maximale uit je content haalt.

  Organisatie

  Het duurzaam creƫren van kwaliteitscontent is een uitdaging voor iedere organisatie. Toch is dat exact wat er nodig is: excellente content, elke keer weer. ContentChefs helpt je bij het bepalen van de juiste processen, inrichting en mensen die je nodig hebt om structureel effectieve content te maken. Maar we kunnen je ook de organisatie uit handen nemen en je zonder kopzorgen steeds weer de beste content leveren.

  Creatie/optimalisatie

  Wil je je huidige content verbeteren of zoek je contentspecialisten die killer content voor je maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij leveren mensen met kennis van en ervaring met het maken en optimaliseren van content (voor zoekmachines bijvoorbeeld) en adviseren je hoe je de content die je al hebt nog beter in kunt zetten.

  Contentmarketing

  Contentchefs zorgt dat jouw content wordt gevonden en gedeeld. Wij begrijpen wat er nodig is om een conversatie te starten met jouw doelgroep. En wij zorgen dat jouw content meer doet dan er zijn, maar effectief bijdraagt aan wat je met je digitale strategie voor ogen hebt. Daarnaast runnen wij meer dan 10 online magazines, met een maandelijks bereik van meer dan 70.000 lezers. Daarmee halen we onze kennis niet alleen uit de actuele praktijk, maar bieden we je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze doelgroep.

  Bij ContentChefs kun je terecht met elkeĀ contentuitdaging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  CONTACT